Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Xor It Systems
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incarcator mobil Universal Mobile Charger Docu-Pen
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noul incarcator mobil universal este creat pentru a oferi putere deplina Docupenului pentru ai servi utilizatorului si mai bine. Nu trebuie san e mai facem griji din cauza capacitatii limitate a bateriei. Acest incarcator de dimensiuni reduse, complet portabil cantareste abia 110 g si poate incarca Docupenul dumneavoastra pana la 50 de ori. Se poate folosi adaptorul IMU pentru a reincarca Docupenul direct dintr-o sursa AC.

Si se poate si mai bine. Adaptorul IMU este livrat cu 5 conectoare ce permit intretinerea din punct de vedere electric a arsenalului mobil de gadgeturi personale: Ipodul, telefonul mobil: Nokia, Motorola sau Sony; camerele digitale: Canon, Olympus, Casio, Minolta; Panasonic, Kyocera– nu vor mai ramane niciodata fara baterie!

Pachetul contine:
1. Incarcator mobil universal (IMU)
2. Adaptor AC pentru IMU si DocuPen
3. cablu conector IMU pentru DocuPen
4. cablu conector IMU pentru deviceuri mobile
Setul de conectori **: standard USB female (iPod***), Sony Ericsson & Nokia cell-phones, mini USB (most PDAs, Motorola cell-phones, Blackberry), Sanyo, Samsung, Kodak cameras, Canon, Olympus, Casio, Minolta, Panasonic, Kyocera, Fuji cameras /camcorders
Pentru mai multe detalii accesati http://www.xor.ro
Din Gura in Gura